Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Small Town Idiot





Mannen som bara gick och gick och gick...

I och runt staden gick en man omkring

med blicken i marken

ofta var han tyst

fram och tillbaka på stadens gator

runt runt i yttertrakterna

mumlandes böner poesi... minnen

sjungandes lovsånger & förbannelser

han prydde sina kläder med blomster

Ibland kunde man få se honom le

sitt stora varma leende

en turistattraktion blev han till slut

det var då han började läsa upp sina

kärleksdikter

sina upprorsdikter...

sin kärlek spred han i ett

livgivande gnistregn

in i dom som ville ta emot

men sen gick han igen

gick och gick och gick...

vandrade hela dagarna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 22:47



Bookmark and Share


  Lindalou
Poetisk luffare. Vi har en här i stan som går och går men han rabblar bara om Jesus och det ganska osammanhängade.
2010-06-09

  Elwania
JAg tycker om när folk sticker ut,
idiot blir man lätt kallad för i
lätt och lagom landet
2010-06-09

  SagaArt VIP
Målande beskrivning - jag kan nästan se honom framför mig. En man jag gärna hade mött :)
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP