Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Olustig bagatell' av fale bure, inspirerade bilden har som vanligt valts ut noga för att in i minsta detalj kunna verka som en effektiv illustration till texten ifråga


Kritik på en text (458) - viss kötid anbefalles





i väntan på ljuset
vandrar jag i mörker

i väntan på vägen
vandrar jag min stig




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 23:35



Bookmark and Share


    kuckeliku
I väntan på mörkret
vandrar jag i mörker

I väntan på vägen
vandrar jag min väg

Så hej då

Kuckeliku
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP