Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stuprörskärlek

Det porlar i rören,
rasslar och möglar-
det går trögt
för ditt snålspolande
munstycke-
nedanför känslornas renstratt
fångas illusioner
i mörkret dräneras
löften,
utslitna stammar och
bristande underhåll-
vi slammar igen-
din stuprörskärlek
makes my ass
look fat.




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-09 17:06



Bookmark and Share


    Bo Malte
jag gillar din tvära avslutning...*L*
2014-10-07

  Asfaltsunge
Riktigt bra skrivet!
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss