Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avigsidans tvättråd

Du har en avigsida
som bör handtvättas
i ärlighetens gentle cycle-
separat dessutom
och strechas into shape.

Du vill inte
tumlas av mina blickar
som krymper dina lögner,
utan torka på lina-
jag ska hänga ut dig
med liknande färger.

Missfärgningar i sömmen
syns endast med hjärtat
som stryker ut
ditt klorblekta leende.




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du kan det där med tvätt du, Rosemarie.
Är det detta som kallas hjärntvätt?
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss