Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värde 0

Det sved i mitt hjärta
men det var det värt
man måste ju
bygga en övergång
innan man trillar ner i
undergången

Det får kosta vad det vill
annars är
ju jag
värd
0




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-11-14 19:47



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag kan förstå din känsla väl. Känner igen situationen - påminnelser som är nyttiga. Tack för att du gav med dig av din upplevelse.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan