Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regler

Regler kan va tunna och svåra att bedöma
outtalade, bestämda och vanliga normer
ibland finns ingen mening med att ens ifrågasätta
om någon brutit sitt ord
det är bara att tänkta till nästa gång
verkligen försöka att inte såra någon.




Fri vers av Jaaie
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 20:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Min gamle kollega Ernst Olof Nilsson sa, och levde efter, regeln:
"Regler är till för dem som behöver dem. Inte för oss andra."
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Jaaie
Jaaie