Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag blundar ser jag

Det du ser som tom atmosfär
är i själva verket tät yta
Det som gör att ljud hörs och uppfattas
är tystnaden emellan
Du kan inte ta på dina tankar
inte heller känslor
med de finns
ständigt


Allt är en illusion
Vi är vibrerande energi
som är fast i materia
utan att bruka vår fulla magi




Fri vers av bögpoesi
Läst 723 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-16 20:57



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Oj! Den här hade värme och energi. Och lugn. Tycker om!
2009-02-24

  Redeemer
En text som tål att läsas igen och igen. Djup och tänkvärd!
2008-10-21

  Carola Zettergren
Ursnyggt detta!!!..slutet är enastående!
2008-10-16

  berxper
Oj, så djupt!
...och tänkvärt.
Gillas!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi