Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets seger över erfarenheten

Sluta kasta sten
stå ditt kasst
Vänta inte längre
på din last

Njut mer av värmen
framför dig
Du förtjänar kärlek
inom dig




Bunden vers (Rim) av bögpoesi
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-19 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi