Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vet ingenting

alla vet vem du är
men ingen har sett ansiktet
alla vet tårar som fällts
och de få saker som lättat samvetet

alla vet vad tiden gör med minnet
men ingen vet när drömmarna gör intrång i sinnet




Bunden vers av bögpoesi
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-22 15:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så fint!
2019-05-03

    ej medlem längre
Riktigt snitsigt!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi