Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tum-rum

lever kvar i en fantasi
där det finns en plats för oss båda
där dörrarna står vidöppna
och tystnaden ersätts med koldioxid

Jag undrar hur det nu blir
om ljuset kunde strömma in
om rummen kunde få mig att andas ut
och tillåta tystnaden ersättas med koldioxid




Bunden vers av bögpoesi
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-14 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi