Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljugande själ(v)

Och din tillsynes lunkande gång
påminner om allt annat än mina
spurtande små påhopp

du säger att du också mår skit ibland
jag tänker för mig själv
ifall
du
trott
jag
trott
nått
annat

?

skillnaden är bara att jag blivit världsbäst
världsbäst på att
ljuga in mig i ett
hörn
av smicker





Fri vers av bögpoesi
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi