Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets oklara syfte

Ingen lärde oss om livets mening
Heller lärde Ingen oss om när allt känns meningslöst




Bunden vers av bögpoesi
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-27 07:46



Bookmark and Share


  danne //
mening och löst vilket väger tyngst av dem ?
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi