Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ohoj. Du som hakar upp dig på petitesser, som varför det alls står om alla jäklar som haft med en fot i film, teve- eller radioprogram. Fortsätt för all del med detta, någras uppgift är absolut att påpeka tillvarons många småigheter.


Aforism - Nu är det sagt






Det är inte bara vad du säger
utan även hur du säger det
det säger jag dig bara




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-10 11:00



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Nog är det så alltid.

Finns en gammal jazzlåt med texten: It ain't what you do, it's the way that you do it.

Man kan skämta om allt bara det görs på riktigt fel sätt.
2010-06-11

    kuckeliku
kanske även när du säger det,

Och varför.

Det säger jag dig bara.

Kuckeliku
2010-06-10

  mare VIP
En sanning....bra sagt..
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP