Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Att mötas på riktigt!



Tala med varandra
Möt varandra på riktigt

Mörkret är så kallt
Kärleken är så varm


Se varandra som en
del av den sköna naturen


Säj ja till det heliga livet

& rör vid varandra med ljus

Jag talar till dej om det
innerliga helande samtalet.


Och om valet att öppna sej
för varandra och ge och ta emot.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-10 16:41



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Innerligt och sant skrivet om det svåraste men samtidigt det som vi önskar mest.
2010-06-11

  Suzy med punkterna
Att det ska vara så svårt att mötas egentligen.
Något som alla vill men få gör.
2010-06-11

  Emme VIP
En tänkvärd dikt som jag gillar väldigt mycket
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP