Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser på ett program om svenska sjukvården i ettan


Något litet om vestibullit





Det verkar ju helt jäkla otroligt vansinnigt att vårdguiden och sjukvårdsrådgivningen tipsar om helt felaktiga råd och metoder att försöka självmedicinera så att vestibulliten förvärras och än svårare att bota.
Det måste vara ungefär som att ordinera örtte och handsalva mot cancer.
Inte direkt samma sak, men själva inställningen till hur att behandla.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-11 12:24



Bookmark and Share


    Helslut
Är den kronisk?
2010-06-11

  Algotezza VIP
Tänkvärt... Man hoppas väl att tron skall försätta berg.
2010-06-11

  Larz Gustafsson VIP
"Man kan inte bota cancer med deodorant" (Arne Imsen)
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP