Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälligt

Jag skriver ner mina problem på
microsoft word
jag skriver ut

Jag
håller pappret
i mina händer
öppnar locket till
kaminen
och befriar mig
tillfälligt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-11-14 21:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ibland är det precis så man gör...befriar sig för att man måste...men det man skrev gjorde också sitt till själen...det är ju också en befrielse att få skriva ner och ändå kunna släppa taget...
2005-11-15

  Propella
Ja! Tänk om det vore så fantastiskt enkelt.

Bra beskrivet!
2005-11-14

  Hélène
Lite ledasamt och underfundigt på samma gång. ;)
2005-11-14

  rebecca d
roligt! Och kommentaren nedan skrattade jag gott åt med!
2005-11-14

    Miranda
*s* vissa saker
funkar faktiskt!
:)
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan