Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en önskan om ett större hjärta

en enda person som stöttar en
liksom en pelare till en stor sal.

mitt hjärta består endast av
dig

du är en mystisk filur
men ändå så simpel

en enkel människa
men ändå knepig

världens bästa människa
och samtidigt den värsta

för du är den enda som kan såra mig som ingen annan kan




Fri vers (Fri form) av Slemmablemma5a
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 18:27



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Kan inte låta bli att kommentera denna på följande sätt;

"Even the dearest I love the best,
Are strange- nay, stranger then the rest",
som det så fiffigt står i Siri Hustvedts bok " The Sorrows of an American".
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Slemmablemma5a
Slemmablemma5a