Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvikelser, förväntningar. Det mest skrämmande, att släppa någon nära.


Att hålla ett flygplan svävande

Kollaps
Allt raserar
Som tvillingtornen
Fast i mitt hjärta

Flygplanskrascher
Är anledningen till att
Jag aldrig bygger flygplan
Förväntningarna blir stora
Krascherna blir större

När det ser ut som att molnen skingrar sig
Tar de egentligen bara ett sista andetag
Innan stormen
Förväntningarna slungas ut
Genom fönstret
Planet störtar
Med mig och mina drömmar i det

Jag har gjort detta flera gånger nu,
Fallskärm
När ska jag lära mig?
Undvik kraschen!
Men hur?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Slemmablemma5a
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slemmablemma5a
Slemmablemma5a