Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att du gick...

Tänk...
att du gick
för
att jag gav så... mycket
Jag...
som saknade det så... mycket
Stannade kvar ändå
Tänk...
att du gick
för att jag undrade för mycket
Du...
som nästan aldrig undrade något
Tänk...
att du gick för
att jag ville ha dig för mycket
Jag som inte kände
att du ville ha mig
Stannade ändå kvar
Tänk...
att du gick
för att jag ville ha dig nära
så mycket
Jag som stannade kvar
fast jag saknade dig...
så mycket
Tänk...
att du gick
fast du sa att du älskade mig
Jag som stannade kvar
för
att jag älskade dig så mycket
Tänk... att du gick
och
började ditt nya liv...
Utan att ens vända dig om
Medan jag bara stannade




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-11 18:41



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Tänk att det kan få bli så, man älskar så mycket ... ger så mycket... vill så mycket, ändå blir man lämnad alldeles ensam kvar, det borde inte få vara så. Mycket vacker men även sorglig text.
2010-06-12

    ej medlem längre
Tänk...
att den var så fint skrivet. =>

/Isak 12år
2010-06-11

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket fint diktat
2010-06-11

  hurt and broken
Å så fint..framkallar tårar av igenkännande hos mig
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman