Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu nr 858 - Jämförelsevis






vilsna får är vi
i vår herres hage går
gräsligt bitandes




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-12 22:43



Bookmark and Share


    tramp
jodå och bita i gräset får vi göra då och då
2010-06-12

  grodsaker
far får får lamm

som är lyckligt ovetande
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP