Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(repris= som det är nu)


Politik


En kapitalist vill förtjäna pengar på att exploatera bla andra mäniskor, detta vill ej en komunist, därför drar jag en linje mellan mig och kapitalister och säger, de på andra sidan linjen är mina fiender, polisen skyddar mina fiender, detta gör dem till fiender, så enkelt är det, klass mot klass, utan nåd denna gång.





Övriga genrer (Essä/Recension) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 12:12



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
vilken klass tillhör t.e.x. en förskollärare?
2010-06-14

  peter markurth
Övertydlighet är av nöden, annars lyssnar ingen, detta är ej en lek
2010-06-13

  Annie b'larsson VIP
För det första, är du övertydlig vad gäller kapitalismen; vi vet detta. Sedan i ditt resonemang finns ju alltid den risken att du skjuter pianisten - och det vore inte bra.
Har du kollat efter i etiketten på din skjorta att den inte är tillverkad i Bangladesh?

Annars är jag med dig, men du måste coola ner dig. Om inte alltihop bara är en lek med ord. Det verkar troligt, faktiskt. Men inte särskilt kreativt.
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth