Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där vi är

Substitut för kärleken
Vi är inte två

Alkohol blandas med ångesten,
Slingrar sig fram när du
Går.

Sneda och otydliga
Blev vi till slut

Otydliga i romansen
Våra kroppar tätt intill

Ersätter kärlek

Löften om att inte gå
om att alltid stanna kvar

Så nära
Vi blandas

Jag med dig
Och du med mig

Vi har samma rytm
Du och jag.

Substitut för kärleken
Och vi är;

Inte två längre

Där vi lever
Är vi bara en




Fri vers av wermlandsklittan
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wermlandsklittan
wermlandsklittan