Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration

För mig
så sinar aldrig inspirationen
Den kommer bara inte fram
på samma sätt varje gång

Och för dig
Så är kommatecken, skrivande
och det som kommer ut
livet

Mina ord fastnade lika
många gånger
som dina kom ut

och sen tar det stopp
men bara för dig
för att du
du var jag
och jag var aldrig du




Fri vers av wermlandsklittan
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-07-16 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wermlandsklittan
wermlandsklittan