Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovärt

Det var så lätt

Att röra vid,
Det förflutna

Tills sanningen rörde om

Då snuddade
vi inte ens

En sekund

Skickar iväg ett kort
Omsorgsfullt

Skriver inget på det
Det var aldrig värt

Att skriva om något
alls.





Fri vers av wermlandsklittan
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-19 16:02



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Fint :)
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

wermlandsklittan
wermlandsklittan