Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer aldrig förlåta

jag minns den dagen så väl
vi lekte och hoppade omkring i gräset
men plötsligt sa du - jag måste gå jag kommer tilbaks imorgon
-okej. sa jag. men nästa dag kom du inte
och inte nästa eller dagen därpå
du kom aldrig du kom aldrig nånsin
du svek mig...
...jag kommer aldrig förlåta!




Fri vers av mican
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-14 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mican