Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

att se den som svikit en som man älskar gå förbi i korridoren med en ny, gör ont
vill inte veta, fast än man vet, det som gör ont
att se ens kompisar skrattande gå förbi medans man själv inte får vara med, gör ont
vill försvinna, genom väggen, inte vara med
att gå hem ensam medans ens kompisar går på bio eller ett nöjesfält,gör ont
sparkar på en sten huvudet i marken och väskan släpandes efter sig.
att bråka mot sin bästa vän, gör ont
särkilt när alla står på bästavännes sida.
men att vinna tilbaka den man älskar och få skratta tilsammans med sina vänner och gå på bio och skratta så mycket att man får ont i magen med sin bästis,är det bästa som finns
att få känna att man är med, och att man är älskad.




Fri vers av mican
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mican