Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömkyssar





Tystnadens & ömhetens eldar

bränner tillvarons slagg

och skval

Vi kysser varandras förblindade ögon

med varsin dröm

Stillheten glittrar av sanning igen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-14 19:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljuvlig...
2010-06-16

  Katinka VIP
Så fint skrivet!
2010-06-14

  Cosmic Johanna
En skön dröm....

en som man aldrig vill vakna ur:-)
2010-06-14

  Suzy med punkterna
Åh så vackert.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP