Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som omtalas här skulle mycket väl ha kunnat utspela sig i mer än bara en tänkt verklighet. Helt otroligt vore det ju inte. Jag har en mejladress, det finns postorder och där kan tänkas hittas något man vill ha av bara katten...


Liten konversation i eposten






Jag som beställde
en enstaka sak
på postorder via

Internet och betalade
i förskott, därför
har det förekommit

en smula konversation
fram och åter
om denna vara.

Mitt senaste svar,
i denna sak,
på meddelandet att

de fortfarande inte
kan leverera riktigt
än, redovisar jag

här som en
dikt. Vilken du
nu erbjuds läsa.



Ja, det är
tråkigt att ni
inte kan leverera

dvdn som förväntat.
Men sånt händer
ju. Jag har

inte slut på
mitt vanliga tålamod.
Det är det

tillfälliga tålamodet som
är på upphällningen.
Men jag har

en reservtank, även
vad det gäller
detta. Vänligen kunden




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-16 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP