Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorgen är en fråga; vad svarar du då?

jag begrundar tiden då vi möttes
allt började som din vän
allteftersom tiden gick började mina känslor växa
du välsignade mig med din glimt och famn

du lovade mig din kärlek
jag lovade dig min tid
vi kan ta denna kärlek till himlen
om du lägger din hand i min

mitt liv började aldrig
tills du visade mig vad tillit var
ibland var jag rädd
men du visade mig att äkta kärlek fanns kvar

den kärlek skulle hålla oss starka genom åren
trodde jag

tillit blev till misstro
kärlek blev till hat

när sorgen är en fråga
vad svarar du då?




Fri vers av Anna Bondesson
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 16:43



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Bra text:)
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Bondesson
Anna Bondesson