Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livfull

Två var vi som for västerut,
hela vägen till kustens fagra slut.

Där bland klippor, stora och små,
tog vi bilder ingen kunde motstå.

För solnedgångens ljus var nästan som smör,
en mycket mjuk och ack så ljuvlig kulör.

Fast med nattens mörker oss nära inpå,
var det redan dags för oss att vidare gå.

Men vad gjorde det denna underbara dag,
vi kan alltid uppleva mer i nästa andetag.




Fri vers av Anna Bondesson
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-25 15:52



Bookmark and Share


  Janne
så underbart känslosam dikt

den berör mig

Betraktaren
2010-09-01

  firefire
härlig känsla i denna,en nyfikenhet på livet som gör att nästa dag känns lika meningsfull som den dag som just tagit slut.. bra beskrivet ur din synvinkel!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Bondesson
Anna Bondesson