Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika barn leker bäst

vi kan bygga ett slott av kuddar
i vardagsrummet
vi kan ta våra cyklar till parken
där nere i byn, du vet?

lär mig hoppa rep, att klättra
jag kan lära dig hur man spelar boll
har alltid vetat
att vi är ett perfekt team

du kan gömma dig, jag söker
jag kan vara polis,
du är rånaren sedan du stal mitt hjärta

jag berättade för min mamma
att du skulle bli min en dag
jag är så glad att kunna säga
att jag hade rätt

ingenting har förändrats med åldern
du är lika vacker som den första dagen




Fri vers av Anna Bondesson
Läst 533 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-10-16 17:47



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Barnasinnet kvar
Tack för det
Jag är så barnslig ibland!
2010-11-10

  Strösocker
Okej Anna, den här gillar jag.
Har läst alla dina dikter men det här är den bästa.
Så fin : )

.. APPLÅDER!
2010-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Eller är det RIKA barn som leker bäst...?
2010-10-16

    T.R.
vackert . önskar de kunde vara så även för mig..
bra skrivet och så. du har flytet
2010-10-16

  Bagan
så fint. gjorde lite ont att läsa i mitt tillstånd.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Bondesson
Anna Bondesson