Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orginalet heter egentligen 'En tur i parken', men jag tyckte den här titlen verkade mer korrekt. Det är skillnad på retsticka och ticka, ticka kan en klocka göra om nu inte tickan är en svamp förstås. En får ticka, exempelvis.


En otur i parken







En gång när jag gick omkring i en stor park på sommaren för en del år sedan, ja någon gång i juli var det nog. Det var i anslutning till badmöjligheter på flera ställen mot vattnet till.

Parken heter Rålambshovsparken och är belägen i huvudstaden, på Kungsholmen närmare bestämt. Jag väntade på min väninna som bodde inte lång därifrån och medan jag väntade så strosade jag omkring och åt på en stor mjukglass.

Så såg jag att det var ganska byst med folk närmare vattnet och gick längre bort därifrån för den sakens skull. Då jag ätit kanske halva glassen såg jag en tjejsare komma emot mig med en text skriven över sin t-skirt.

Det syntes inte med en gång vad det stod, men sedan såg jag vad de översta bokstäverna skrek ut för något. Där stod det ’Do you wanna fuck? Och sedan längre ned med mindre bokstäver, ’Go and fuck yourself !!!’.

När jag sedan tittade upp så såg jag att det var min väninna. Hon hade klippt håret, färgat det äckelrött i någon kemisk nyans som nog inte finns naturligt förekommande och haft en massa gelé i håret så det stod åt alla håll.

Det var visst en punkfrisyr som ser ut som en massa koner som slutar i spetsar längst ut. Till saken hör att hon inte hade någon behå på sig och att hennes bröst faktiskt var av den modellen att de såg ut som glasstrutar.

Mycket egendomliga bröst, av vilken sort jag bara kände till en människa som hade den sorten. Kompisen var klädd i den där tröjan och så en jeanskjol som var så kort att om hon böjde sig fram hade man kunnat se hela härligheten, för naturligtvis hade hon inga trosor på sig heller. Hon tyckte om att provocera och var allt en riktig retsticka.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-17 12:41



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
De här med T-shirt texter är kul!
I Miami såg jag en gång en rejäl svart madam som bjöd ut sina tjänster till bilisterna som (oftast) körde förbi.
Texten på hennes T-shirt?

RECIRKULATION?
I'M ALL FOR IT!
2010-06-18

  Anders Nordlander VIP
okej, tack för förklaring av hur du tänkte, ska gå en otur snart och hämta dottern på dagis.
2010-06-17

  lodjuret/seglare VIP
Med 'gå på tur' brukar man ju annars
mena att man går en längre sträcka
än kanske några hundra meter eller
en kilometer, så jag tänkte att otur
borde kunna stå för att inte gå så
långt som 'att gå på tur'
brukar innebära, ja rent av stå för.
2010-06-17

  Anders Nordlander VIP
En otur i parken
det var ju tur
eller?
2010-06-17

  Pauline Pousár
Hahaha japp Tickor i alla sorter!! Underbar läsning! Nu går jag ut i solen och spanar andra tickor!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP