Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten 'förargligt' av Jack E. Gladh, inspirerade till den hårda kritiken (tvenne 'som' här och där i texten samt även tillägget 'som sagt', bör betraktas som i efteråt tillkomna ord, för att passa formatet)


Kritik på en text (462) - svarp åtal







Men om du
tagit av dig
glasögonen, kunde hon

ha reagerat på
den extra yviga
svängen handen skulle

ha gjort samt
knycken med armbågen
då du i

en och samba
rörelse vek ihop
bågarna samt förpassade

solskydden ner i
en tänkt bröstficka.
Gärna din egen

på kavajen sittande.
Där klubbmärket som
i bjärt kontrast

mot den ihopvikta
näsduken, utgjorde redan
något som blickfång...



En som vanligt
underbart kort och
rapp text från

en bofink med
vilken det är
en smula värt

att stifta bekantskap.
Vad texterna anbelangar
åtminstone. Som sagt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-17 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP