Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Michaela Dutius inspirerade till det här lilla försöket


Tvenne somriga dikter i kvällningen





jag gillar förstås
när solen kommer åter

då tar jag emot den
med öppna armar

kanske en smula
jag även gråter

för att den sig
över mig förbarmar




se till om natten
att skuggorna förjagas

att om du sover
även drömmer lätt

tag emot det nya
då det stundom dagas

gör din bror som syster
en tjänst så lagom nätt




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP