Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklar

Dina lösenord
löser ingenting
får mig bara att gömma mina nycklar

Snälla du
säg ingenting mera nu
låt
tystnaden
tala




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger
Publicerad 2005-11-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan