Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ?

Hur vibrerar man utan rörelse
går utan fötter
liftar utan tumme

Hur bryter man en cirkel
älskar i hat
äter utan mat

Hur klär man sig
om man alltid känner sig naken

Vem bestämmer
om man inte själv
kan bestämma
och varför ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-11-15 15:43



Bookmark and Share


  Propella
Dina texter lämnar alltid så mycket efter sig och mellan raderna - det tar en minut att läsa dom men det tiofaldiga att släppa dom med tanken.

Som det här:

"Hur klär man sig
om man alltid känner sig naken"
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan