Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min blogg


Vackra ord om min verklighet...

Här skriver jag om livet
Analyserar, iakttar och tar inget för givet

Hittar på, målar ut, ser till att det rimmar
Skriver och skriver, kan sitta i timmar

Skriver ner hela min själ på pappersark
Verkar djup, förfärad, konstnärlig och stark

Skriver på bloggen, på facebook och i min historiebok
Skriver om allt som går rätt och om allt som går på tok

Förklär mina problem i vackra ord, är poetisk
Överdramatiserar, avreagerar, är patetisk

Här skriver jag om eufori och uppgivenhet
Och låter alla läsa om min verklighet




Bunden vers (Rim) av BohemiskPunkare
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-06-21 01:36



Bookmark and Share


  greajt
"Förklär mina problem i vackra ord, är poetisk
Överdramatiserar, avreagerar, är patetisk"

mums
2010-06-22

  ROMPERSTOMPER
coolt.. tänkte läsa dina grejer.. pågrund V NAMNET.. rocknroll
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

BohemiskPunkare
BohemiskPunkare