Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagförmiddag.

Frustration, ångest, panik
Spelar min mest snabbverkande tröstmusik

Ånger, huvudvärk och illamående
Ringer en vän som låtsas vara förstående

Dricker lite kaffe och gråter en skvätt
Försöker ta mig samman men det är inte så lätt

Är arg på mig själv och på mina vänner
Önskar att jag inte kände som jag känner

Känner mig så dum, idiotisk och billig
Känner mig äcklig, trasig och illvillig

Jag kan sätta en halv miljon på att det inte bara är jag
Som har ångest och panik så här en söndagsförmiddag…




Bunden vers (Rim) av BohemiskPunkare
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 20:27



Bookmark and Share


  greajt
åååååååååbra
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BohemiskPunkare
BohemiskPunkare