Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna ögon

Nu är det högsäsong
för dom som är låga

Dom som solar
i mörker
och krampar
i skuggor

Nu är
det fan så lätt
att dricka för mycket
och tänka för tungt

Endast
snö kan lysa lite
hopp
i slutna ögon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-11-15 20:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tycker jag mycket om....
2005-11-17

  Teresia Ridell
Ja ska man gå o frysa o vara nere; kan det åtminstone vara lite vitt ute som lyser upp !
2005-11-17

  Anna H
Ja du har så rätt. Det är alltför lätt att ha tunga tankar nu. Det är tur att vi har en massa vacker poesi att läsa då...
2005-11-15

  kärleksbarn
helrätt och totalsant :)
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan