Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria känsloliv åt alla!





Låt din VREDE skalla!

Lys upp din stad...

Våga visa att du är GLAD!

Släpp all pressen

Tillåt dej att vara LESSEN!

Våga vara KÅT och fråga ULLA

om hon vill vänslas och KNULLA!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-23 01:05



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Bra Skalden! Sommarkänsla...
2010-06-23

  Suzy med punkterna
*S* Här var det livat
2010-06-23

  the apache kid VIP
I really like this...a Bellman for our times!
2010-06-23

  lycksele
Haha!
BRAND FACKLA!

Det vet vi, att i Sverige är inte
som i Italien precis.
Eller Frankrike, där man får
och SKA visa känslor.

Jag skrämde en sköterska på
akuten här i Lycksele tidigare i år.
Därför att jag tyckte hon förolämpade mig.
Jag sköt undan sköterskan med händerna
och gav henne en blixtrande blick
samt sa: UT! (ur undersökningsrummet)

Några timmar senare haffar lokalpolisen mig
på Åhlens varuhus.
Jag hade blivit polisanmäld
av en rädd sköterska på Akuten.
(på akuten är väl det sista dom borde ha rädda typer som jobbar)

Nåväl, naturligtvis blev det inget.
Det slutade med att den sköterskan
som jag skrämt och var ansvarig
för polisanmälan bad mig:
"Vi ber så hemskt mycket om ursäkt"
Och det upprepade hon flera gånger
och såg rent skamsen ut.


Jag kunde inte låta bli att tänka
att hade detta skett i ITALIEN
så hade det inte blivit nånting.
Att människor blir arga och höjer rösten
och skriker åt varann, är fullt normalt.
Att vara tyst och käslohämmad
är rent sjukt därnere.


Så det blir ITALIEN och Rom nästa
för
gamle lycksele
som
"Skrämmer slag på halva stan"
- i Lycksele
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP