Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestationsångest

Ljuset som strålar från mitt hjärta
ut i mina fingertoppar


hittar sig ut på de mest originella sätt



och ändå,
ändå,
räcker det aldrig.




Fri vers av MaFilda
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-11-15 21:17



Bookmark and Share


  frig
wow, vilken text!

det är riktigt tungt när det som verkligen kommer inifrån inte riktigt räcker till, väldigt snyggt beskrivet!
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda