Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar här om ett sätt att rätt vika papper, exempelvis lätt styvt papper eller servetter till det dukade bordet. Staden är alltså inte Mora...


Närapå en gåta - en stad




ledtråd och svar i en och samma tråd

eller som japanen sade
när han lärt sig konsten
rätt vik skapar draken...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 09:31



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
just det...vind för våg...sol för regn...
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP