Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Att älska någon är att ...



... sjunga sin väns själs sånger

~ länge bortglömda osjungna




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-24 18:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Såååå fint Johan
2010-06-24

  Blåbäret
tonsäkert detta :)
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP