Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Tokig i...!





Tokig i Kärleken

Tokig i att av den skapa livet

Tokig i att elda livets eld


Tokig i att kriga ner allt som kväver

Tokig i att gjuta mod i de förkrossade

Tokig i att gråta sorg & glädje

Tokig i att le igen

efter månader av depression

Tokig i vardagens magi

Tokig i festernas underbarligheter

Tokig i kompromisslösheten

Tokig i att kompromissa

Tokig i att ryta ifrån

i maktens unkna rum

Tokig i att knäppa JANTE på näsan

Tokig i att se djävulen rakt i ögona

& bevittna hur han tar till flykten

Tokig i att gå & springa & cykla

Tokig i att simma & dyka

Tokig i förlåtelse & försoning

Tokig i alla väder

Tokig i att älska

Tokig i att kyssas

Tokig i att hångla på picknics

med gitarr & sång vid lägerelden

Tokig i utmärkt erotik

Tokig i livets mirakler

Tokig i barnen

Tokig i allt som lever

Tokig i att överraska

& se dej le i varm glädje

Tokig i att göra uppror

Tokig i att väcka dom sovande

Tokig i att vakna & skratta i mörkret

Tokig i det förflutna & nuet & framtiden

Tokig i Gud

Tokig i att ta ett rus

Tokig i sport & lek & spel

Tokig i att verkligen leva

Tokig i att dö

Tokig i de okända paradisen

Tokig i att upptäcka dom

tillsammans med dej & de andra

Tokig i vänskapandena

Tokig i att sätta igång det döda

Tokig i att frälsa & bli frälst

Tokig i att prata, snacka & tala & jiddra

Tokig i att bli berörd

Tokig i att smeka & att bli smekt

Tokig i god mat & dryck

Tokig i att vandra djupt i skogarna

Tokig i att famna dej

Tokig i att vara tokig

Tokig i att skriva

Tokig i TV & film & teater

Tokig i att måla

Tokig i passionen & alla passionerade

Tokig i att läsa

Tokig i att påta i trägårn

& se allt gro & växa

Tokig i att vara kär

Tokig i dom kära

Tokig i att skapa

Tokig i att tyst bekräfta varandra

Tokig att sova bredvid dej

Tokig i att älska med dej i gryningen

Tokig i vår kärlek

Tokig i katterna

Tokig i att dansa

Tokig i att sjunga

Tokig i musiken

Tokig i drömmarna

Tokig i att resa i det inre & yttre

Jag är helt enkelt tokig i att leva

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-25 19:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja du är bra tokig Johan;=)
Men tokigt härlig
2010-06-26

  lycksele
Tokigt bra
och tänkvärt.

Problemet är
att alla dessa tokigheter
så lätt blir bortglömda
den dagen du hittar din kvinna

Eller hur?
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP