Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döden döden döden...




Bättre sent än aldrig tänker den Döde


När döden är ett faktum

så flödar äntligen Kärleken.

Bättre sent än aldrig tänker den Döde.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 20:22



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Den här var ett guldkorn. Du vet, det finns nåt som heter erotiserad dödslängtan.. ;-)
2010-06-26

  Suzy med punkterna
Vishet
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP