Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

var dag förser mig

med en ny bit

men de passar inte

aldrig

aldrig

aldrig




Fri vers av J Simon G Johansson
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Simon G Johansson
J Simon G Johansson