Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggar'n

nattens dynamo drar ånyo
långsamt himlakropparna längs rymdens kupol
och förvirrade fulla skepnader vandrar ensamma hemåt

i hörnet på en narig gata sitter hon stum och stilla
en bortglömd maskaron

där skuggan faller tyngts
där inga blickar läggs till ro
där under ett kråkskinn vilar tiggar’n




Fri vers av J Simon G Johansson
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Simon G Johansson
J Simon G Johansson