Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELEKTRISKT BLOD

elektricitet i mitt blod

jag går i nyinköpta skor

visst önskar jag att du förstod

men allt är inte som jag tror

som tändvätska är på en grill

du är just det och mer därtill

du är den jag vördar och vill

men runt just oss står tiden still

när mersmaken ger abstinens

så föds en längtan som förtär

jag tror det är så kärlek känns

och det är tungt att vara kär

en brand i ett hus byggt av trä

och allting blir snabbt övertänt

jag kom in i blåst ifrån lä

och fattar först nu vad som hänt

en faderlig ömhet som väcks

jag tror att du känt den, min vän

så lätt allting ömtåligt knäcks

men kärleken helar igen

så späd denna ängsblomma är

men vild i en varm sommarvind

en lyckoslant grindslanten är

som glimmar vid barndomens grind

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-06-27 15:16



Bookmark and Share


  Redeemer
Tror nog det finns en aning elektricitet i mitt blod också!
2010-06-27

  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP