Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör ont att förlora vänner.


vänner man mister, hjärta som brister...

Ett hjärta som brister, vänner man mister, när allt säger stop allt är bara så torrt som en blomma utan vatten, ett hav undan fiskar en kropp utan själ som mej utan dej. Du va en del av mej, ville att det skulle vara så, men vänner man mister och hjärtan som brister, säger alt bara stop. Orkar inte mer.. Alt är så torrt. Ingenting funkar alt bara drunknar, drunknar i minnen.
Minnen ska vara ljusa, fina ,söta... Inte mörka , dystra, döda...
En gång, en gång för länge sen hade ja vänner, ett hjärta. Inte vänner som man mister å ett hjärta man brister ,ett hav av minnen man drunknar i.




Fri vers av Melissa-Maj
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-11-16 10:32



Bookmark and Share


    Evelyn
Den här hade gjort sig bra som dikt. Vet du det?
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Melissa-Maj
Melissa-Maj