Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Dröm

Under en gråmulen himmel
sitter jag och drömmer
drömmer om dagen då allt blir klart
Min bild av vårat kommande möte spelas om och om igen
att jag sitter blixtförälskad i dig
och dina djupa, uttrycktsfulla azur-blåa ögon
Dina röda fylliga läppar är formade till ett leende
och ett vackert, genuint skratt
som klingar så underbart

En dag möts vi
En dag skrattar vi
och En dag finner vi kärlek




Fri vers av Jens Lundqvist
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 23:54



Bookmark and Share


  Sophia
Vilken känsla, känner igen mig i dina ord
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Jens Lundqvist
Jens Lundqvist